De Excursie

Op 15 april verschijnt bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller (novelle) De excursie van Marieke Damen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Arabella en Jens gaan met hun havo 4-groep op reis naar Rome. Op de eerste dag wordt hun lerares ziek en krijgt de jonge en onervaren -docent Jasper hulp van de lokale gids Sergio Moretti bij het -begeleiden van de groep. De aantrekkelijke Moretti windt iedereen om zijn -vinger. Behalve Jens, die hem niet vertrouwt en hem ook als bedreiging ziet voor het indruk maken op Arabella, voor wie hij geheime gevoelens heeft. Tijdens het bezoek aan het Colosseum wordt de groep leer-lingen gesplitst. Aan het eind van de dag blijkt dat Arabella en nog twee leerlingen spoorloos zijn verdwenen. In het hostel doet de groep een vreselijke ontdekking. Had Jens gelijk en is Moretti inderdaad niet te vertrouwen?

Over de auteur
Marieke Damen begon met schrijven tijdens een sabbatical in het buitenland. Na twee kinderboeken en diverse korte verhalen brak ze door met Stilleven. Ze won hiermee de ThrillZone Award voor Beste Nederlandstalige Thrillerdebuut en werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs, de Hebban Thrillerprijs en de MAX Bronzen Vleermuis. Ook haar daaropvolgende thrillers werden goed ontvangen. De novelle De excursie is Mariekes eerste boek voor jongeren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat kenmerkt het werk van Marieke Damen? Tip: lees hier meer over Marieke Damen.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De excursie’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)