Twin Crowns

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de Young Adult Twin Crowns van Catherine Doyle & Katherine Webber. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wren is van jongs af aan getraind om de moord op haar ouders te wreken. Het plan is dat ze stiekem de plaats van haar tweelingzus zal innemen nadat die is ontvoerd door haar handlanger. Ze zal er alles aan doen om aan de macht te komen en zo de kleine groep heksen bij wie ze is opgegroeid te beschermen.

Rose heeft altijd geleerd dat een prinses nu eenmaal bepaalde verantwoordelijkheden heeft, en dat betekent ook dat ze moet trouwen met de kroonprins van een wreed naburig koninkrijk. Ze is bang voor het leven buiten de paleismuren, maar dat ze haar beschermde leventje al zó snel zou moeten achterlaten,  had ze niet verwacht.

Twee zussen, bij de geboorte gescheiden, leren elkaar eindelijk kennen, maar de kennismaking verloopt niet helemáál naar wens… Voor wie is de kroon?

Over de auteurs
Catherine Doyle en Katherine Webber hebben beiden hun sporen verdiend in het YA-genre. Nu ze binnenkort ook elkaars schoonzussen worden, vonden ze het hoog tijd om samen een YA-serie te schrijven. Voor de wereld van Twin Crowns hebben ze zich laten inspireren door Doyles moederland Ierland en Webbers jeugd in de Californische woestijn.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Twin Crowns.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wie is Twin Crowns vertaald naar het Nederlands?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Twin Crowns’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)