Stikdonker

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de thriller Stikdonker van Faber & Pedersen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na zijn tijdelijke ballingschap in Sandsted keert inspecteur Martin Juncker terug naar Kopenhagen. Meteen krijgt hij een nieuwe moordzaak toegewezen: een jonge vrouw is gewurgd en halfnaakt achtergelaten in een struik. Haar kleren liggen netjes opgevouwen naast het lichaam. Hoewel er geen duidelijke aanwijzingen zijn om te volgen, doet de moord Juncker direct aan een onopgeloste zaak van tien jaar eerder denken. Zou dit dezelfde moordenaar zijn?

Rechercheur Signe Kristiansen is blij dat haar partner terug is. Ze doet onderzoek naar de moord op een jonge neonazi tijdens een politieke actie. Als blijkt dat de twee zaken een link hebben, moeten Juncker en Kristiansen hun krachten bundelen. Maar de waarheid achterhalen kan levensgevaarlijke gevolgen hebben…

Over de auteurs
Kim Faber is architect en journalist voor de Deense krant Politiken. Hij heeft eerder non-fictie geschreven. Janni Pedersen is presentator en misdaadjournalist op de Deense televisie. Ze werd in 2018 bekroond met de prijs voor nieuwslezer van het jaar.
Voor hun debuut Winterland wonnen ze de prijs voor Beste Debuut van het Jaar in hun thuisland en werden ze genomineerd voor de Max Bronzen Vleermuis.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Stikdonker.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke datum start het boek “Stikdonker”?
  • 2. Hoeveel sterren gaf onze recensent “Hoogzomer”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stikdonker’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)