Hij en zij

Op 3 augustus verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Alice Feeney, Hij & zij. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Er zitten twee kanten aan dit verhaal.
Jou en mij. Hij en zij.
Eén van ons is een leugenaar.

Wanneer er een vrouw wordt vermoord in Blackdown, een slaperig Brits plaatsje, is verslaggever Anna Andrews terughoudend als ze verslag moet doen over de zaak. Rechercheur Jack Harper vermoedt dat ze betrokken is bij de zaak, tot hij zelf een verdachte wordt in zijn eigen moordonderzoek…
Iemand vertelt niet de waarheid, en sommige geheimen zijn het waard om te bewaren.

Over de auteur
Alice Feeney is schrijver en journalist. Ze werkte 15 jaar bij de BBC als verslaggever, nieuwsredacteur, en producer. Ze woonde in Londen en Sydney, maar heeft zich nu gesetteld op het platteland in Surrey. Soms lieg ik is haar thrillerdebuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Ik weet wie je bent is Alice Feeney’s tweede boek, door wie van ons team werd het gerecenseerd en hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hij en zij’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)