Op 15 september 2020 verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Monica Haak, Voor verdriet heeft niemand tijd. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Voor verdriet heeft niemand tijd

Het verhaal

Liv en Emerald zijn twee tienermeisjes die elk een groot verlies hebben geleden. Ze ontmoeten elkaar als Liv naar de andere kant van het land verhuist. Ze worden meteen de beste vriendinnen, wat hen beiden hoop geeft op een positieve toekomst. ot hun geheim hun vriendschap op proef stelt.

Over de auteur

De vierentwintigjarige Monica Haak woont in Nederland, maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor opkomende verhalen. Naast haar passie voor schrijven, heeft Monica ook jaren óver boeken geschreven op haar blog My Perfect Book Life. Ze plaatst zo nu en dan video’s op haar gelijknamige YouTube-kanaal en is actief op haar boekige Instagram. Verder is ze dol op dansen, yoga en toneelspelen. Voor haar werk is ze vaak ook met boeken bezig. Ze is namelijk orthopedagoog, werkzaam in de onderwijssector, waar ze naast het onderzoeken van o.a. leerproblematiek ook dyslexiebehandelingen geeft aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In 2017 bracht Monica Haak haar debuut uit in eigen beheer, wat was de titel van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 september 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verdriet’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)