Het spook van Villa Donkerhout

Onlangs verscheen bij uitgeverij Billy Bones de jeugdthriller Het spook van Villa Donkerhout van Michael Reefs. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Marie Boe woont op Zilvermaaneiland, een sprookjesachtige plek waar de tijd lijkt stil te staan. Op een middag spoelt de geheimzinnige koffer van haar pas overleden oma aan op het strand. Marie en haar beste vriend Jasper proberen het mysterie te ontrafelen, waarbij blijkt dat ze op het punt staan om het échte geheim van Zilvermaaneiland te ontdekken. Wie is de mysterieuze Geestenkoning en wat zit er toch in haar oma’s koffer?

Over de auteur
Michael Reefs (1986) is een van de best gelezen Nederlandstalige kinderboekenauteurs van dit moment. Boek na boek weet ‘de avontuurlijkste schrijver van Nederland’ de jonge lezer met zijn originele en wonderlijke verhalen tot de laatste pagina te betoveren. Zijn avonturen sluiten aan op de tijdsgeest en beleving van kinderen. Het lukt hem als geen ander om ze aan het lezen te krijgen, en hun verbeelding te prikkelen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het spook van Villa Donkerhout.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat vindt Amanda van de illustraties die voorkomen in het boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het spook van Villa Donkerhout’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)