Gebroken zielen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Pelckmans de thriller Gebroken zielen van Lotte Leenaerts. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Margot krijgt na een verstikkende relatie met een seriemoordenaar haar leven eindelijk weer op de rails. Als studente Verpleegkunde loopt ze stage op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Wanneer tijdens haar dienst een bebloed meisje met een blauw oog toekomt, gaan er bij Margot alarmbellen af. Maar nog voor Margot het meisje goed kan verzorgen, wordt ze door haar moeder, een vooraanstaand minister, mee naar huis genomen. Niet veel later wordt diezelfde minister vermoord teruggevonden. Is dit een vreselijk gezinsdrama of is er meer aan de hand? En kan Margot wel zomaar iedereen vertrouwen?

Met wetsarts Oliver, rechercheurs David en Lina en voormalig gerechtspsychologe Jade aan haar zijde zoekt Margot niet alleen opnieuw naar de waarheid, maar rekent ze verder af met demonen uit haar eigen verleden

Over de auteur
Lotte Leenaerts schreef haar eerste verhaal toen ze vijftien was. Een dik decennium later was het tijd voor dat grote romandebuut dat al zo lang kriebelde. Ze werkt voor de bibliotheek van Malle en woont in Rijkevorsel, samen met haar grote liefde Stijn en hun labradoodle Billie.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Gebroken zielen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Aan wie draagt Lotte Leenaerts dit boek op?
  • 2. Op welke dag begint hoofdstuk 1?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gebroken zielen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)