Doolhof van verraad

Onlangs verscheen bij uitgeverij Phoenix Books de thriller Doolhof van verraad van Sterre Carron. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x fysiek en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op een stormachtige nacht wordt de rust in Mechelen verstoord door de brute moord op Sade, een tiener met Haïtiaanse roots.
De modus operandi van de dader vertoont veel gelijkenissen met een cold case die al twintig jaar onopgelost op de plank ligt.
Om een tot nu toe onbekende reden werd toen de beste vriendin van een van de inspecteurs koelbloedig afgemaakt.
Is de moordenaar uit het verleden teruggekeerd of is er een copycat aan het werk?
Of ligt de dreiging bij een racistische clan die sommige buurten van Mechelen terroriseert?
Rani Diaz, hoofdinspecteur moordzaken, staat voor de taak om samen met haar gedreven teamleden de verscholen waarheid te ontrafelen.
Terwijl de speurders wanhopig het licht laten schijnen op de duistere waarheid, zijn er verontrustende aanwijzingen dat de moordenaar een volgend slachtoffer in het vizier heeft. Voor team Diaz het goed en wel beseft, belanden ze in een doolhof van verraad …

Over de auteur
Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Voor het schrijven van haar debuutthriller ´Mara´van de Rani Diaz thrillerreeks (uitgave 2013)woonde zij twee autopsies bij. ‘Ik combineer de menselijke verzuchtingen en de menselijke tragiek in deze thriller. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich.’

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Doolhof van verraad”?
  • 2. Wie is een leuke toevoeging aan het team volgens onze recensent?
  • 3. Hoeveel sterren kreeg “Doolhof van verraad” van onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 mei 2024. naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dollhof van verraad’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)