Op 15 januari is verschenen bij uitgeverij HarperCollins Holland de roman Het overgebleven kind van Rhiannon Navin. Wij mogen 2 paperbacks en 1 ePub verloten. Hoe tof is dat!

Het verhaal

De zevenjarige Zach is getuige van een gruwelijke gebeurtenis op zijn school: een schietpartij waarbij vijftien kinderen omkomen. Een van de kinderen is Zachs oudere broer Andy.

Zachs broer is dood, waardoor Zachs leven in tweeën splijt: voor en na de schietpartij. Maar soms is Zach ook wel blij, want Andy deed altijd erg gemeen tegen hem. Maar mag je wel blij zijn als je broer er niet meer is? Zach weet niet hoe hij met al zijn gevoelens en het verdriet en de wanhoop van zijn ouders moet omgaan. Hij wil dat alles weer normaal is. Om toch een gevoel van geborgenheid te hebben trekt Zach zich terug in Andy’s kledingkast. Alleen daar voelt hij zich veilig en
kan hij de chaos in zijn hoofd ordenen. In die kast ontspint zich een hele nieuwe wereld.

Over de auteur

Rhiannon Navin woont en werkt in New York, en werkte voor ze ging schrijven in de reclamewereld. Het overgebleven kind is haar debuut.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In welk land is Rhiannon Navin geboren?

Stuur je antwoord voor 26 januari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het overgebleven kind‘. Vermeld duidelijk of je een ePub of paperback wilt (bij paperback ook je naam en adresgegevens vermelden). Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)