Op 28 januari verschijnt bij Karakter Uitgevers het tweede deel in de Resistance-trilogie, Schijndood, van Louise Boije af Gennäs.

In de Resistance-trilogie beschrijft Louise Boije af Gennäs het gevecht van een individu tegen de autoriteiten.
Het is een huiveringwekkend spel, een manipulatie van realiteit versus fantasie, waarin niets is wat het lijkt en de werkelijkheid alles kan veranderen.

Deze ijzersterke thrillerserie is een combinatie van het complot in Millennium en de onzekerheid van Het meisje in de trein. Geïnspireerd door de actuele schandalen die Zweden en Europa hebben geschokt, heeft Boije af Gennäs een bijzonder intense en dramatische serie geschreven. De twijfel aan de realiteit van de hoofdpersoon Sara – maar ook aan die van onszelf – slaat toe.

Schijndood
Sara heeft besloten om in Stockholm te blijven, ondanks haar vreemde en traumatische ervaring in het najaar in de hoofdstad. Ze is nu meer op haar hoede dan ooit. Als ze een nieuwe baan vindt en verhuist, hoopt ze dat haar onbekende stalkers haar met rust laten. Maar de nachtmerrie blijkt niet te stoppen en gaat verder. Is er iemand om haar heen die Sara wel kan vertrouwen?

Reserveer het boek alvast:

Leave a Reply

  • (not be published)