Afgelopen november verscheen bij uitgeverij Lannoo de roman Beautiful Boy van David Sheff. Wij mogen van uitgeverij Lannoo (NL) 3 paperbacks verloten (waarvoor onze dank!). Hoe tof is dat! 
*De winactie is alleen voor NL adressen!*

Het verhaal

Wanneer de jonge Nic zichzelf verliest in een drugsverslaving, gaat zijn vader, journalist David Sheff, wanhopig op zoek naar een manier om zijn zoon te redden. Hij probeert de situatie te bevatten door meer inzicht te krijgen in de ziekte.

Maar terwijl zijn kind steeds dieper wegzakt in de verwoestende cirkel van drugs, afkicken en hervallen, komt het gezin hard onder druk te staan. Nic blijft wegvluchten voor de familie die hem weigert los te laten, tot hij uiteindelijk op de grenzen van hun liefde botst…

Over de auteur

David Sheff is een Amerikaanse journalist en studeerde aan de Universiteit van California, Berkley. Beautiful Boy is zijn debuut in Nederland. In 2018 verscheen ook de verfilming van het boek.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Voor welke krant schreef Sheff als journalist?

Stuur je antwoord voor 29 januari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Boy’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)