De perfecte moord

Onlangs verscheen bij uitgeverij Cargo de thriller De perfecte moord van James Patterson. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1x paperback en 1x ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Elke perfecte moord lijkt op een ongeluk, of is elk ongeluk een perfecte moord?

FBI-agent Emmy Dockery is niet te stoppen. Ze is jong en ambitieus en haar talent om verbanden te zien die voor anderen verborgen blijven, heeft haar een indrukwekkende staat van dienst opgeleverd.
Wanneer echter door het hele land verschillende moorden worden gepleegd, staat ze machteloos. De slachtoffers lijken allemaal te zijn verongelukt, en hebben niets met elkaar gemeen. Maar zoveel ongelukken tegelijkertijd, dat kan geen toeval zijn.
Ondertussen houdt iemand Dockery in de gaten. Observerend, bestuderend, wachtend – tot het de juiste moment om toe te slaan.

Over de auteur
James Patterson is vooral bekend van zijn thrillers over forensisch psycholoog Alex Cross en van de Women’s Murder Club-reeks. Twee van zijn thrillers – Along Came a Spider en Kiss the Girls – werden succesvol verfilmd met Morgan Freeman in de rol van Alex Cross. In 2007 werden de eerste afleveringen van de Women’s Murder Club-serie uitgezonden op de Nederlandse televisie.Elke minuut van de dag worden er meer dan tweeduizend pagina’s van een boek van James Patterson omgeslagen. In Amerika bereikten zijn laatste 19 (!) boeken allemaal de hoogste positie op de toonaangevende New York Times-bestsellerlijst. Wereldwijd is hij vertaald in bijna veertig talen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De perfecte moord.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team recenseerde “Dubbelspel” en hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De perfecte moord’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)