Binnenkort verschijnt bij Uitgeverij Blossom Books de
spannende Young Adult van Natasza Tardio: TBS.
In samenwerking met Uitgeverij Blossom Books mogen wij een exemplaar verloten van deze YA thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

De moeder van Maya werkt in een tbs-kliniek en maakt opeens veel meer overuren dan vroeger – waarom gedraagt ze zich zo raar? Als Maya op een dag de krant leest, krijgt ze het antwoord: in het artikel wordt gesproken over grensoverschrijdend gedrag door een medewerker van de tbs-kliniek in haar woonplaats. Die medewerker is zonder twijfel Maya’s moeder. Ze heeft een affaire met een tbs’er, en hij kan elk moment vrijkomen.
Als Maya’s moeder doodleuk verkondigt dat die gevaarlijke moordenaar bij hen komt wonen, is de maat voor Maya vol. Hij moet weg. Koste wat het kost.

Over de auteur

Natasza Tardio (1969) is een Nederlandse auteur, journalist, recensent en tekstschrijver. Ze debuteerde in 2012 als Young Adult schrijver met de jeugdthriller Moordvrienden, waarmee ze de Jonge Jury Debuutprijs 2014 won. Naast het schrijven van actuele YA fictie heeft ze ook meerdere non-fictie boeken op haar naam staan. In haar vrije tijd knuffelt ze graag met haar huisdieren of speelt ze viool.

Wat moet je doen om kans te maken? 

  • Een abonnement nemen op de pagina van Blossom Books via Instagram.

Stuur je adres via een e-mail voor 14 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘TBS‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)