Op 28 september verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Amina Laffet, Zwarte Vijvers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Zwarte vijvers

Het verhaal

Dombergen, 2032.

Het geluid van een geweerschot echoot in Zwarte Vijvers, een beruchte gettobuurt. De dertienjarige Rashad wordt geraakt door een kogel die eigenlijk bedoeld was voor een bendelid. Hij heeft dringend hulp nodig, maar Zwarte Vijvers is recent uitgeroepen tot no-go zone, waar hulpverleners en politieagenten niet meer mogen komen.

De zestienjarige Tamara komt meteen in opstand. Ze organiseert een demonstratie die uitmondt in een heftige clash tussen voor- en tegenstanders van de nieuwe wet.

Nikkie, een populaire Influencer, gebruikt haar platform om jongeren te informeren, maar bevindt zich al gauw in een hachelijke situatie door de vele protesten.

Derek, een arts-in-opleiding, waagt zijn leven om Rashad te redden, maar oplaaiend bendegeweld en de naderende betogers laten de boel al snel uit de hand lopen.

Lukt het om Rashad te redden, of wordt de jongen het eerste slachtoffer van de nieuwe wet?

Zwarte Vijvers is een maatschappijkritische young adult die zich afspeelt in de nabije toekomst.

Over de auteur
Amina Laffet is een gloednieuwe naam in de boekenwereld.

Als kind zat ze altijd met haar hoofd in de wolken en verslond ze boeken over  verre landen en fantasiewerelden. Door verhalen te schrijven reist ze naar die werelden. Dat heeft geresulteerd in een eerste boek.

Naast auteur is Amina ook copywriter en jobcoach. Ze heeft Tunesische roots, werd in Antwerpen geboren, is indrukkend vloeiend in vier talen. Ze deelt haar woning met haar indrukwekkende boekencollectie.

Haar focus ligt op hedendaagse Young Adult met een maatschappijkritische insteek. In 2021 debuteert ze ook als Jeugdauteur.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat zijn, naast lezen, de andere hobby’s van Amina Laffet?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zwarte Vijvers’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)