In nevelen gehuld

Op 26 maart verschijnt bij uitgeverij De Fontein de thriller In nevelen gehuld van Eva Björg Aegisdóttir. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer er iemand verdwijnt tijdens een familiereünie op een afgelegen schiereiland, worden de duistere geheimen van de rijke familie Snæberg blootgelegd.

De familie Snæberg heeft zich verzameld voor een familiereünie in een hotel tussen de donkere lavastromen van het afgelegen schiereiland Snæfellsnes. Petra Snæberg maakt zich zorgen over haar tienerdochter, wiens social media-activiteiten het verkeerde soort volgers aantrekt. Timmerman Tryggvi, vriend van de familie, worstelt om alcohol te vermijden omdat hij weet wat er gebeurt als hij drinkt.. Hotelmedewerkster Irma is opgetogen deze beroemde familie te ontmoeten en te observeren van dichtbij … misschien te dichtbij … Als het weer verslechtert en de alcohol vloeit, verdwijnt een van de gasten. Komt het gevaar van buiten, of ligt het in de duistere geheimen van de familie zelf?

Over de auteur
Eva Björg Aegisdóttir groeide op in Akranes, het decor van haar thrillers, maar woont en werkt inmiddels in Reykjavík. Voor haar debuut Vanuit het duister ontving zij de Blackbird Award, de prijs voor het beste IJslandse thrillerdebuut van het jaar.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. In nevelen gehuld maakt deel uit van een serie, welke serie is dat?
  • 2. Wie van ons team las “Schaduw in de nacht”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In nevelen gehuld’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)