Op 23 juni verscheen bij uitgeverij HarperCollins de nieuwe Young Adult / Fantasy van Gena Showalter, Koud als sneeuw. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Welkom in The Forest of Good and Evil, waar sprookjes niet alleen écht zijn, maar ook de toekomst voorspellen.

De zestienjarige Everly Morrow groeit op als elk ander tienermeisje. Ze heeft er dan ook geen flauw idee van dat ze een sprookjesprinses is, tot ze ineens met spiegels blijkt te kunnen communiceren. Everly beseft dat ze dit beter geheim kan houden, en laat haar klasgenoten in de waan dat haar voortdurende getuur in spiegels voortkomt uit ijdelheid. Dan wordt haar een vreselijke waarheid voorgespiegeld: ze is voorbestemd om Sneeuwwitjes grootste vijand te worden, de boze koningin! Nogal een verontrustend vooruitzicht, zeker wanneer ze verliefd wordt op Roth Charmaine, de vermeende Prince Charming.

Als de voorspelling langzaam maar zeker uitkomt, wordt Everly door iedereen verraden. Lukt het haar zich te verzetten, of geeft ze toe aan haar duistere kant?

Over de auteur

Gena Showalter is de internationale bestsellerauteur van romans en fantasy voor zowel volwassenen als jongeren. Haar boeken worden vaak bestempeld als ‘humoristisch en intens’, ‘niet weg te leggen’ en ‘verslavend’. In 2017 bezocht ze YAL-Fest, het jaarlijkse boekenfestival voor jongeren, waarmee ze haar Nederlandse en Belgische fans een groot plezier deed.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar woont Gena Showalter?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Koud als sneeuw’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

 

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)