Pascal Engman

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Volt de nieuwe thriller van Pascal Engman, Femicide. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
fe·mi·ci·de (zelfstandig naamwoord • de (v) • femicides)

1 moord op een vrouw vanwege het feit dat ze vrouw is

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar appartement. Ze is meer dan twintig keer in haar buik gestoken. Als rechercheur Vanessa Frank erachter komt dat de gewelddadige ex van het slachtoffer precies die week is vrijgelaten uit de gevangenis, lijkt het een uitgemaakte zaak. Toch heeft Frank het vermoeden dat er iets anders speelt.
Tijdens haar onderzoek stuit ze op de zogeheten incels, een digitaal netwerk van mannen die vrouwen willen straffen en zich tegen het feminisme keren. Kunnen zij hierbij betrokken zijn, en zo ja: hoe zijn ze te stoppen?

Over de auteur
Pascal Engman is journalist en werkte bij vooraanstaande Zweedse kranten. In 2018 verscheen zijn thrillerdebuut Patriotten en in 2020 verscheen Vuurland, het eerste deel van de bloedstollende trilogie over Vanessa Frank.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de reden dat Bianca lastig in het verhaal komt? En hoeveel sterren gaf zij “Femicide”? (Tip: lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Femicide’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)