Dubbele boeking

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman Dubbele boeking van Fiona Gothfield. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een grote vergissing, een hele hoop sneeuw en een vleugje romantiek! Samantha Dierckx en Samuel Dieriks staan oog in oog met elkaar wanneer Samantha de sleutel in het slot van haar chalet in Zweden draait. Op dat moment beseffen ze dat er iets mis moet zijn gelopen met hun boeking. Wanneer Samuel er dan ook nog achter komt dat Samantha dol is op kerst en hij deze periode liefst van al asociaal doorkomt, weten ze dat dit helemaal een flop zal worden. Openen ze elkaars ogen en wordt de dubbele boeking toch nog een van de beste vakanties ooit of wordt het een vakantie vol afschuw en ooggerol?

Over de auteur
Wij zijn Nikky en Sara, ook wel bekend onder het pseudoniem Fiona Gothfield. Wij zijn beste vriendinnen sinds 2006. Eind 2020 besloten we om een gemeenschappelijke droom waar te maken, namelijk verhalen schrijven. Ons doel was en is nog steeds niet om een bekend auteur te worden (Natuurlijk zou dat wel mooi meegenomen zijn, wie wil er nu niet de tweede Lucinda Riley of J.K. Rowling zijn!). Ons doel is namelijk om mensen te inspireren, om mensen aan te sporen om boeken te lezen zodat ze de realiteit even kunnen ontlopen. Laat ons eerlijk zijn. De wereld is zo veeleisend dat een degelijke ontspanning echt wel nodig is. Schrijven is onze hobby geworden, omdat wij naast het moeder- en partnerschap ook nog individuen zijn met onze eigen noden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Dubbele boeking.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In hoofdstuk 1 worden de kerstlichtjes opgehangen door Stan. Waaraan heeft Stan deze lampjes aan bevestigd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dubbele boeking’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)