Ellen Ooms

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Feelgood roman Noorderlicht van Ellen Ooms. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een ijskoud, romantisch avontuur in het Hoge Noorden! Fleur heeft het helemaal gehad! Ze werkt voor een sukkel van een baas, haar liefdesleven is onbestaande en tot overmaat van ramp wordt ze voortdurend voor de voet gelopen door haar bemoeizuchtige moeder die geen kans onbenut laat om haar er op te wijzen dat ze iets moet maken van haar leven. Als haar broer haar voorstelt om een tijdje te gaan helpen op de huskyfarm van Lukas, een vriend van hem, verklaart ze hem voor gek. Wat kent zij nu van husky’s? En dat in de ijzige koude van Lapland. En hoe moet het dan met haar job? Wanneer ze op een dag een pijnlijke ontdekking doet, is de maat helemaal vol voor Fleur. Ze besluit haar job op te zeggen en in te gaan op het voorstel van haar broer. Eenmaal in Lapland is de buitentemperatuur niet het enige dat onder het vriespunt zakt. Ook de ontvangst door Lukas is verre van warm te noemen. Zit hij wel op haar komst te wachten? Langzaam maar zeker geraakt Fleur gewoon aan de ijskoude temperaturen en ook Lukas ontdooit langzaam maar zeker. Vindt Fleur meer in het hoge noorden dan ze verwacht had?

Over de auteur
Al sinds haar kindertijd doet Ellen niets liever dan zich verliezen in de wondere wereld van verhalen en boeken. Het duurde echter tot haar 43ste voordat ze haar eerste kortverhaal op papier zette. Dit was meteen een schot in de roos en werd gepubliceerd in de verhalenbundel ‘Op het randje van geluk’ bij Books & Butterflies.
Door haar liefde voor reizen neemt Ellen de lezer graag mee naar de meest uiteenlopende plaatsen.
Ellen is een romantische ziel waardoor het genre feelgood haar op het lijf geschreven lijkt.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Noorderlicht van Ellen Ooms.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk liedje hoort Fleur in haar oortjes als ze uit het metrostation komt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Noorderlicht’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)