Op 24 april verscheen de chicklit Scones & Spotlights van Susan Muskee.
Namens Uitgeverij Loft Books mogen wij 3 epubs verloten van deze leuke chicklit. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Het is dat ze pas eenentwintig jaar geleden is geboren en niet in 1982, anders was “Is dit alles’ van Doe Maar speciaal voor haar geschreven. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet. Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?

Over de auteur

Susan Muskee is auteur en freelance copywriter en woont in Deventer. Scones & Spotlights is haar debuut.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Stuur je antwoord voor 12 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Scones’. Vermeld ook je naam en e-mailadres. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)