Hamley in de magische bibliotheek

Op 28 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books het kinderboek Hamley in de magische bibliotheek van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hamley wordt door haar baasje Betty meegenomen naar de plaatselijke bibliotheek. Daar maakt ze kennis met Odin, de zwarte bibliotheekkat. Net als Hamley kan Odin ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin vertelt haar dat alle magische zwarte katten bij volle maan samenkomen in de bibliotheek. De volgende nacht gaat Hamley samen met haar moeder op pad, en ontdekt ze in de magische bibliotheek het goed verborgen geheim van alle zwarte katten.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Hamley in het pretpark”?
  • 2. Wat vond onze recensent fijn aan dit deel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 mei 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hamley in de magische bibliotheek’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)