In februari verscheen de humoristische roman Dubbel zes van Daphne Deckers bij Uitgeverij The House of Books.
Namens de uitgever mogen wij 2 paperback exemplaren van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Over de auteur

Daphne Deckers werd 10 november 1968 geboren in Nijmegen. Zij presenteerde diverse televisieprogramma’s, waaronder de allereerste Big Brother, en was als actrice te zien in enkele series en bioscoopfilms.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Voor welke krant schrijft Daphne Deckers columns?

Stuur je antwoord voor 27 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zes. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)