Vorige maand verscheen postuum de thriller Levend speelgoed van Deflo bij Pelckmans Uitgevers. Wij mochten twee paperbacks verloten (waarvoor onze dank!) namens New Book Collective.

Het verhaal

Ann Gulikers, telg uit een gegoede familie en een prima studente, verdwijnt spoorloos op de campus van haar school. Haar smartphone ligt nog op haar kamer en haar natte kleren worden gevonden in de gemeenschappelijke wasmachine. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu twijfelen er geen seconde aan dat het om een onrustwekkende verdwijning gaat. Alle registers worden opengetrokken, maar er zijn geen aanknopingspunten. Geen getuigen. Geen motief. Niet veel later verdwijnt ook studente Bea Scholten.
Het enige spoor is een jongeman met zijn voet in het gips, die samen met Bea is gezien vlak voor haar verdwijning. Maar is die charmante jongeman wel een toevallige getuige? Als in de Witrijtse bossen, op de grens tussen België en Nederland, een lugubere ontdekking wordt gedaan, komt het hele onderzoek op zijn kop te staan. Mendonck en Deleu staan voor hun gruwelijkste zaak ooit.

Over de auteur

Luc Deflo was een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Bijna twintig jaar lang verwende hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Wanneer is Luc Deflo overleden?

Het antwoord is:

  • 26 november 2018

De winnaars zijn:

  • Ineke Olivier-Naaktgeboren
  • Inge Brunnekreef

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)