Het is maar een spel

Op 13 juni verschijnt bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller Het is maar een spel van K.R. Alexander. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als Beatrice een nieuwe horrorgame ontdekt, lijkt haar dat de perfecte manier om meer mensen naar haar streamingskanaal te trekken. De waarschuwingen over de game neemt ze niet zo serieus en zorgen er juist voor dat ze niet kan wachten om te beginnen. Het concept lijkt simpel: je hebt zeven dagen om zeven geesten te vangen met je camera. Maar al snel blijkt dat de game de geesten écht heeft los­gelaten. En stoppen met spelen is geen optie. Als Beatrice ze niet weet te vangen, kan het wel eens heel slecht aflopen… Het is maar een spel is het negende boek in de superspannende en succes­volle Horrorland-serie.

Over de auteur
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horror voor jonge lezers die gek zijn op enge en spannende verhalen. Zijn eerste boek, The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat voor werk doet K.R. Alexander naast het schrijven?
  • 2. Welke boeken/serie voelt voor K.R. Alexander als thuiskomen? (Tip: lees hier het interview met K.R. Alexander)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het is maar een spel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)