Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de nieuwe roman van Judith Visser, Zondagsleven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Nog nooit werd autisme zo raak in proza gevangen Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega’s én haar hond mag niet mee. Voor Jasmijn Vink, die autisme heeft, is het dagelijkse kantoorleven een ware beproeving. In Zondagsleven zoekt Jasmijn uit hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en overzichtelijke wereld voor zichzelf kan creëren. Hoe ze haar hoofd boven water kan houden, niet alleen op kantoor, maar ook op het turbulente pad van de liefde. Liefde voor haarzelf, voor haar hond Romy, voor de mensen om haar heen – en in het bijzonder voor die ene man die zo zijn best doet haar te begrijpen… Zondagsleven is herkenbaar, meeslepend en ontwapenend. Een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent. Over Zondagsleven ‘In haar nieuwe autobiografische roman ‘Zondagsleven’ vertelt Judith Visser op invoelbare en eerlijke wijze over leven met autisme.’ – Trouw.

Over de auteur
Judith Visser werd geboren in Rotterdam. Zij schreef tot op heden twaalf boeken en een reeks korte verhalen. Haar meest recente werk is de bestseller Zondagskind, waarin ze haar eigen jeugd beschrijft. Judith woont in Rockanje aan zee. Ze is samen met haar wolfhond Yuriko ambassadeur van Hulphonden voor Autisme.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zondagsleven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Haar voorgaande boek, Zondagskind, werd door Leontine gelezen en gerecenseerd, hoeveel sterren gaf zij Zondagskind?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zondagsleven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)