Namens Karakter uitgevers mogen wij drie exemplaren verloten van de pas verschenen thriller Bloedspoor van Louise Boije Af GennäsBloedspoor is het eerste deel in De Resistance-trilogie. 

Waar gaat het boek over:

In De Resistance-trilogie beschrijft Louise Boije af Gennäs het gevecht van een individu tegen de autoriteiten.

Het is een huiveringwekkend spel, een manipulatie van realiteit versus fantasie waarin niets is wat het lijkt en de werkelijkheid alles kan veranderen.
Deze ijzersterke thrillerserie is een combinatie van het complot in De Millennium-trilogie en de onzekerheid van Het meisje in de trein.

Geïnspireerd door de actuele politieke schandalen die Zweden en Europa hebben geschokt, heeft Boije af Gennäs een bijzonder intens en dramatisch boek geschreven waardoor we aan zowel de realiteit van het hoofdpersonage als die van onszelf gaan twijfelen.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht (dat gaat het makkelijkst via de community pagina, zie hier) en geef antwoord op de volgende vraag:

  • Hoe heet het tweede deel van de trilogie?

Stuur je antwoord en adresgegevens voor 1 september 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Bloedspoor.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)