Lucht

Op 10 februari verschijnt bij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Lara Reims, Lucht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Romi woont op Mars, Ciro woont op aarde. Ze weten niet van elkaars bestaan. Tot ze op een dag contact met elkaar krijgen. Hoe dat kan, begrijpen ze niet. 

Via korte gesprekjes die nauwelijks door sterrenruis en meteorietenstormen heenkomen, leren ze elkaars wereld kennen. 

Bestaan ze alleen in elkaars hoofd, of zijn er dingen mogelijk waar zij niet van weten?

Voor liefhebbers van spannende toekomstverhalen over jongeren in een veranderende wereld. 

Over de auteur
Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Als kind wilde ze het liefst in een bibliotheek wonen. Soms bleef ze stil in een hoekje zitten, verscholen achter een boek, tot sluitingstijd, hopend dat ze haar zouden vergeten zodat ze de nacht door kon brengen met alle verhalen om haar heen.

Lara’s debuut Upgrade viel meteen op bij de Jonge Jury. Ze werd genomineerd voor de debuutprijs. Haar trilogie werd in maart 2020 compleet gemaakt met Home dat werd genomineerd voor Thrillers & More Beste Boek 2020 Young Adult.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar begon Lara’s liefde voor jeugdboeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lucht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)