Op 9 juni verschijnt bij uitgeverij HarperCollins het 10e boek in de Will Trent-serie van Karin Slaughter: Verzwegen. Tevens is dit het 20e boek van Karin als auteur. Namens de uitgever mogen wij twee exemplaren verloten, waarvoor onze dank! (Deze winactie geeft geen recht tot het bijwonen van het Zoom event.op 8 juni. Kijk hier voor voorwaarden voor dit unieke event.)

Het verhaal
Een jonge vrouw wordt op brute wijze aangevallen en voor dood achtergelaten. De politie stelt een onderzoek in, maar dat loopt al snel vast. Tot een gevangene Will Trent vertelt dat de aanval een kopie is van de misdaad waarvoor hij jaren eerder veroordeeld is. De man heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn, en nu denkt hij bewijs te hebben. Het wordt Will duidelijk dat hij de nieuwe zaak pas kan oplossen wanneer hij de oude heeft opengebroken. Maar er zijn bijna tien jaar verstreken: jaren waarin herinneringen zijn vervaagd, getuigen zijn verdwenen en bewijsstukken zijn kwijtgeraakt. Er is maar één persoon die Will kan helpen een meedogenloze moordenaar op te sporen: zijn vriendin Sara Linton.

Over de auteur
Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet het eerste deel in de Will Trent-serie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verzwegen‘. Vermeld hierbij ook je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Lees hier de meet & greet die Liesbeth eerder had met Karin Slaughter.
Lees hier het interview dat wij in 2018 hadden met Karin Slaughter

Bestel Verzwegen bij:

Libris

Of

Bol.com


Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)