Afgeschreven

Onlangs verscheen bij uitgeverij Crime Compagnie de thriller Afgeschreven van Angelique Haak. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren (ePubs) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing. Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

Over de auteur
Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Angelique woont samen met haar man, kinderen en hun Ragdollkater in Spijkenisse. Op haar website kun je meer over haar te weten komen en een aantal andere korte verhalen van haar lezen. En wil je echt alles van Angelique weten, volg haar dan op Facebook.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Afgeschreven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Afgeschreven”?
  • 2. Waardoor zijn de hoofdstukken goed te behappen, volgens onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Afgeschreven’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)