Zeven

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Zeven van Luc Vos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub en 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op een warme zomerochtend worden er zeven lege doodskisten via een anonieme website onder de aandacht van inspecteur Anne Verelst gebracht. Het lijkt een flauwe grap tot er elke zeven uur een onbekende vrouw of man in een van de kisten verschijnt en er een aftelklok start. Elk spoor naar deze mensen en hun ontvoerder ontbreekt. De politie van Antwerpen zet alles op alles in een zenuwslopende race tegen de klok. Wie is deze dader, waarom verschijnen juist deze mensen in de kisten en wat is het verband met inspecteur Verelst? Luc Vos (Heultje-Westerlo, 1968) is al vele jaren in de ban van het schrijven. Korte en langere verhalen wisselen elkaar in hoog tempo af en vallen met grote regelmaat in de prijzen. Met deze nieuwe thriller zet Luc een volgende stap en laat hij zijn lezers kennismaken met inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie.

Over de auteur
Al van toen hij nog maar net kon lezen, was boeken lezen een dagelijkse hobby voor Luc. Elk boek in de lokale bibliotheek werd verslonden, tot thrillers en fantasy zijn duidelijke voorkeur wegdroegen en Stephen King zijn favoriet werd.
Toch kwam zelf schrijven pas veel later toen hij in 2002 de eerste woorden van zijn fantasyverhaal Meriumbe, de vlucht van het Heilig vuur op papier zette dat in 2003 het levenslicht zag. In 2004 volgde het tweede deel en sindsdien is het schrijven niet meer gestopt, met vooral spannende verhalen in diverse formaten.
Het schrijven kwam in een stroomversnelling toen zijn novelle Noorderlichtvrouw de schrijfwedstrijd Zwarte Sneeuw van Godijn Publishing won en sindsdien meerdere kortverhalen met grote regelmaat met prijzen worden bekroond en worden opgenomen in bundels. Ook ultrakorte verhalen en gedichten behoren tot zijn dagelijkse schrijfactiviteiten.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zeven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar woont Luc Vos, plaats en gebied? (Tip: bezoek de website van LetterRijn)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zeven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)