Voor het donker thuis

Onlangs verscheen bij Ambo|Anthos de nieuwe thriller van Riley Sager, Voor het donker thuis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 epubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hoe was het om in dat huis te wonen? Maggie Holt is die vraag wel gewend. Vijfentwintig jaar geleden verhuisde ze met haar ouders, Ewan en Jess, naar Baneberry Hall, een negentiende-eeuws landhuis in Vermont. Drie weken later waren ze er halsoverkop uit vertrokken; een traumatische gebeurtenis waarover Ewan later een bestseller zou schrijven.

Tegenwoordig knapt Maggie oude woningen op en ze kan zich de gebeurtenissen van toen nauwelijks herinneren. Ze gelooft ook eigenlijk geen woord van wat er in haar vaders boek staat. Wanneer ze na zijn dood Baneberry Hall erft, gaat ze terug naar de plek waar het allemaal begon. Ze is van plan om het pand een facelift te geven en te verkopen. Haar terugkeer wordt met argusogen bekeken door de inwoners, want het kleine stadje is er niet goed vanaf gekomen in haar vaders boek. Zodra Maggie over de drempel van Baneberry Hall stapt begint ze zich af te vragen of er toch geen waarheid in het boek schuilt.

Over de auteur
Riley Sager woont in Princeton, New Jersey. Hij is de auteur van De laatste meisjes, Mijn laatste leugen en Sluit alle deuren. De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures. Mijn laatste leugen, Sluit alle deuren en Voor het donker thuis stonden alle drie in The New York Times-bestsellerlijst.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Voor het donker thuis

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In het leesfragment van “Voor het donker thuis” staat een cover van een boek, wat is de titel en auteur van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Voor het donker thuis’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)