Zestien paarden

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de debuut thriller van Greg Buchanan, Zestien paarden. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Welk dodelijk gevaar houdt iedereen in de greep? Het thrillerdebuut van het jaar!

In het slaperige kustplaatsje Ilmarsh in Engeland ontdekt rechercheur Alec Nichols de hoofden van zestien paarden. Ze zijn deels begraven en vormen samen een cirkel. Het meest raadselachtig is dat van alle hoofden één oog zichtbaar is, dat naar de hemel is gericht. Alec weet niet wat hij met dit ongelooflijke schouwspel aan moet en roept de hulp in van forensisch dierenarts Cooper Allen.

In de dagen die volgen, ontdekken Cooper en haar team een reeks tot dan toe ongemelde misdaden in de gemeenschap: vermissingen, afpersingen, brandstichting en mishandelingen. Niets is wat het lijkt en iedereen is verdacht. Om het mysterie te ontrafelen moeten Alec en Cooper nauw samenwerken. Het wordt een race tegen de klok. En de prijs blijkt hoog…

Zestien paarden is een briljante en hoogst originele thriller over schuld, trauma en straf, tegen de achtergrond van een gemeenschap die onderhevig is aan veranderingen.

Over de auteur
Greg Buchanan (1989) debuteert met deze thriller die een wereldwijde rechtenstorm veroorzaakte. Zestien paarden zal in meer dan 20 landen verschijnen. Na zijn studie Engelse literatuur schreef hij ook stripverhalen en verhaallijnen voor videogames. In 2019 stond hij op de Forbes 30 Under 30-lijst, een lijst met de meest veelbelovende talenten.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zestien paarden.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie is de vertaler van Zestien paarden en wat zijn de eerste vier woorden waar het boek mee begint?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zestien paarden’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)