Jullie hadden natuurlijk al vernomen dat Het meisje in het ijs van Robert Bryndza
het debuut van de maand januari is. Daar hoort natuurlijk een winactie bij! Namens Uitgeverij Boekerij mogen wij 2 exemplaren weggeven van deze spannende thriller.

Waar gaat het boek over:

Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige…

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal?

Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Noem twee andere titels van Robert Bryndza.
  2. Wat deed Robert voordat hij ging schrijven?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 29 januari 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Het meisje in het ijs. Succes!!

 

 

One Comment to: Winactie: Het meisje in het ijs van Robert Bryndza (2x) GESLOTEN

  1. Dini van Heumen

    januari 14th, 2018

    Erg benieuwd naar dit boek dus ik heb ook een kansje gewaagd en gemaild.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)