De maand december is weer omgevlogen met alle feestdagen, 
maar dat betekent ook dat de maand van Michelle Adams voorbij gevlogen is. Nieuw jaar, nieuwe maand, een nieuw debuut dus! En wat voor een debuut! Volgens ons een boek waar heel veel mensen naar uitkijken. Er wordt nu al geroepen dat Bryndza de nieuwe Arlidge is. Gelukkig kunnen we (als het een beetje meezit) voorlopig weer uitkijken naar een hoop spannende boeken, want Bryndza debuteert in Nederland dan wel met zijn eerste thriller, maar in het Engels zijn er al veel meer boeken verschenen met inspecteur Erika Foster in de hoofdrol! Om precies te zijn, nog 4 boeken. Het vijfde deel van de serie is pas verschenen in het Engels.

En Thrillers & More zou Thrillers & More niet zijn als we niet weer wat leuke dingen in het verschiet hebben rondom dit boek natuurlijk, zo is de eerste recensie zelfs reeds al verschenen op de site! En verder? Hou vooral de website in de gaten, want de maand is nog jong!

 

 

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)