Het debuut van de maand februari is De stille patiënt van Alex Michaelides
Zijn debuutthriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Cargo. In samenwerking met de uitgeverij, mogen wij dit debuut promoten.

Het boek

“Zij is de enige die weet wat er gebeurd is.
Ik ben de enige die haar kan laten praten.’
Iedereen dacht dat Alicia Berenson een gelukkig huwelijk had; dan schiet ze haar man vijf keer in zijn hoofd. Na deze gruwelijke daad zwijgt ze, en weigert een verklaring te geven. Alicia’s stilte spreekt tot de verbeelding van het publiek en maakt haar tot een mysterieuze beroemdheid.
Psychotherapeut Theo Faber is ervan overtuigd dat hij haar weer kan laten praten en zo te ontrafelen wat er zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Hij doet er alles aan om een baan te krijgen bij de instelling waar Alicia zit opgesloten, en lijkt geobsedeerd om met haar in gesprek te gaan. Maar hij kan niet voorzien wat hij daarmee in gang zet…

 

Zijn jullie al benieuwd naar het boek? Lees dan hier alvast een stukje van het boek!

De stille patiënt – leesfragment

Leave a Reply

  • (not be published)