Ik kan niet slapen

Op 12 juli verscheen bij uitgeverij Volt de thriller Ik kan niet slapen van Steve Frech. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
HIJ DENKT ZIJN DROOMHUIS TE HEBBEN GEVONDEN
MAAR NIGHTINGALE HOUSE BLIJKT ALLESBEHALVE DAT…

Wanneer weduwnaar Daniel Price met zijn achtjarige dochter Caitlyn naar het prachtige Nightingale House verhuist, hoopt hij dat de nieuwe, idyllische omgeving hun beiden goed zal doen. Zijn vrouw is een paar maanden terug overleden en nu wil hij die periode van intens verdriet afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk van hun leven beginnen.
Maar er is iets raars aan de hand met het huis. Daniel krijgt soms een vreemd gevoel in zijn slaapkamer en hoort in verschillende vertrekken een mysterieus druppend geluid. Tot diep in de nacht echoot er bovendien gefluister door de gangen dat klinkt als: ‘Ik kan niet slapen…’
Stukje bij beetje ontdekt Daniel het huiveringwekkende verhaal van de familie die een eeuw eerder in het huis woonde, een verhaal van verraad, tragedie en moord. Hij dacht in Nightingale House een droomhuis gevonden te hebben, maar het blijkt een plek die zijn ergste nachtmerries tot leven zal brengen.

Over de auteur

Steve Frech schreef, produceerde en presenteerde de razendpopulaire podcast Random Awesomeness en schrijft mee aan het programma Sports? voor Comedy Central. In 2019 verscheen zijn eerste boek, Wat je ons hebt afgenomen, dat meteen een Amazon-bestseller werd.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Ik kan niet slapen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het boek waarin hoofdpersoon Daniel Price is doorgebroken als auteur? (tip: lees de preview)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ik kan niet slapen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)