Het verkeerde meisje

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller Het verkeerde meisje van Angelique Haak. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een donkere ruimte. Amelie snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

Over de auteur
Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Na het winnen van een regionale schrijfwedstrijd, besloot zij haar liefde voor spannende verhalen te combineren met de liefde voor haar geboortestad Rotterdam. Daaruit kwam haar debuutthriller Een nieuw begin, die gelijk werd genomineerd voor de Schaduwprijs. In 2018 volgde Uitgeschakeld, eveneens met de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol. En in 2019 verscheen de derde titel in deze reeks: Zwarte ziel. Angelique woont samen met haar man, twee kinderen en rode kater in Spijkenisse. Op haar website www.angeliquehaak.nl kun je meer over haar te weten komen en een aantal andere korte verhalen van haar lezen. En wil je echt alles van Angelique weten, volg haar dan op Facebook.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het verkeerde meisje.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Het hoeveelste boek van Angelique Haak is Het verkeerde meisje? (tevens haar geluksgetal)
  • 2. Tijdens de boekpresentatie kregen de gasten nog een lekkernij met een ludieke naam, wat was de lekkernij? (Tip: check haar Facebookpagina)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het verkeerde meisje’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)