De kracht van Elena

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De kracht van Elena van Petra Doom. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het ondenkbare is gebeurd. Een lid van Elena’s strijdgroep is in bezit genomen door een Sirene. Ze heeft gefaald als leider. Maar hoe kan ze zichzelf opnieuw bewijzen, als ze niet mag deelnemen aan de jacht op het onderwereldwezen dat hij is geworden? Ariane heeft haar Lied van Kracht gevonden, maar ze worstelt met de consequenties. Haar gave is er een die al eeuwen vervloekt wordt. Zonder haar zou Lorcans Lied nooit zo’n fatale gevolgen gehad hebben. Kan ze hem bewijzen dat een Zanger het tij ook ten goede kan keren?

Over de auteur
Petra Doom (°1980) groeide op aan zee, en heeft daar de neiging aan overgehouden te gaan pootjebaden zodra er zout water in zicht is. Tegenwoordig woont ze in het Gentse ommeland, omringd door (véél) boeken, gezelschapsspelletjes, een uitpuilende theedoos, een balkon vol kruiden en net iets te veel bakvormen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Petra Doom werkte mee aan de teksten voor de cd Juice Little Bramble, voor welke groep was dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De kracht van Elena’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)