Als doden slapen

Onlangs verscheen bij Hamley Books de Young Adult Als doden slapen van Mel Hartman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (Paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
April Charles is nog niet bekomen van haar vorige avontuur of er wordt haar weer om hulp gevraagd. Dit keer door niemand minder dan Hecate, een hogere elf. Hecate heeft verontrustend nieuws: van de groep miljardairs die van Terr een pretpark voor volwassenen wilde maken, is er één ontsnapt, die nog duisterdere plannen lijkt te hebben. April heeft haar geliefden eindelijk opgebiecht dat ze geen mens is en neemt hen mee naar de droomwereld, in de hoop dat ze haar dan beter zullen gaan begrijpen. Samen met haar vrienden gaat April op onderzoek uit, terwijl ze ondertussen nog steeds vecht met haar persoonlijke demonen. Zal April haar geliefde droomwereld en haar relatie kunnen redden zonder zichzelf te verliezen?

Over de auteur
Mel Hartman (aka Melissa Vandeputte) is een Vlaamse auteur die op negenjarige leeftijd begon met het schrijven van gedichten, romannetjes, kinderverhalen en toneelstukken.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team schreef de recensie voor Als doden spreken en hoeveel sterren werden er uitgereikt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Als doden slapen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: winactie: Als doden slapen – Mel Hartman GESLOTEN

  1. Jacqueline De Waal

    januari 2nd, 2022

    Oehh wat gaaf

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)