Tijdens de blogtour van Gespleten van Karin Slaughter mogen wij namens de uitgever Harper Collins een exemplaar verloten van deze pas verschenen thriller van The Queen of Crime. Waarvoor onze hartelijke dank!

Waar gaat het boek over:

Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Ze weet dat Laura een onopvallend maar tevreden bestaan leidt en nooit iets voor haar verborgen zou houden.

Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura elke week lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag verandert in een bloedbad, ziet Andrea een heel andere kant van haar. Een kant die mijlenver verwijderd is van de kalme zachtmoedigheid die ze van haar moeder kent. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea.

Dan blijkt dat de schutter het op haar moeder gemunt had. De politie wil weten waarom, maar Laura weigert elke medewerking. Ze vraagt Andrea zelfs om haar te helpen allerlei sporen uit te wissen. Zo ontdekt Andrea dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is.

Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En kun je iemand nog vertrouwen als die een volslagen vreemde blijkt te zijn ook als diegene je moeder is?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de boekhandel waar onze Bianca Karin ontmoette? (lees hier haar korte verslag)

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 1 juli 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Gespleten.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)