Onlangs verscheen Gekooid van Ellison Cooper bij Xander Uitgevers. Wij mogen twee paperbacks en een ePub verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

FBI-neuroloog Sayer Altair is intelligent, vastberaden en in staat om zelfs de meest verdorven geest te analyseren. Sinds de dood van haar verloofde geeft ze zich volledig over aan haar onderzoek naar afwijkingen in het brein van seriemoordenaars. Als de politie in Washington een gruwelijke moordzaak ontdekt waarbij een meisje tot de dood aan toe werd verhongerd in een kooi, is Sayer de aangewezen persoon om de zaak op zich te nemen.
Het slachtoffer blijkt de dochter van een bekende senator. Onder het wakende oog van heel Amerika ontdekt Sayer dat er nog een meisje gevangen is genomen. Ze moet zich haasten om haar te redden. Is er een seriemoordenaar aan het werk? Is ze wel op tijd om een tweede gruwelijke moord te voorkomen?

Over de auteur

Ellison Cooper heeft antropologie gestudeerd met een achtergrond in de archeologie, culturele neurowetenschappen, oude religie, kolonialisme en mensenrechten.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar heeft Ellison Cooper als moordonderzoeker gewerkt?

Stuur je antwoord voor 14 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gekooid’. Geef aan of je een paperback of epub wilt ontvangen en vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)