Onlangs verscheen de prijswinnende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic bij uitgeverij LS Amsterdam. In samenwerking met de uitgeverij mochten wij twee exemplaren verloten van deze spannende en vernieuwende thriller (waarvoor onze dank!).

Waar gaat Resurrection Bay over? 

De meeslepende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic vertelt het verhaal van een dove man die op zoek gaat naar de moordenaar van een jeugdvriend. En hoewel hij je niet verstaat, ziet hij alles…
Wanneer Calebs jeugdvriend op brute wijze wordt vermoord in zijn huis in Melbourne
– vingers gebroken, keel doorgesneden – besluit hij de moordenaar op te sporen. Maar Caleb is doof en hoewel hij inmiddels expert is in het lezen van menselijke expressies, leiden verkeerd liplezen en gemiste woorden tot verwarring en problemen. Als zijn ex-vrouw ook in gevaar blijkt te zijn keert hij terug naar zijn geboorteplaats Resurrection Bay. Maar daar komt hij erachter dat iedereen – ook zijn beste vriend – iets verbergt. En hoe dieper hij graaft, hoe donkerder de geheimen…

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Waar komt Emma Viskic vandaan?

Het antwoord is:

  • Australië

De winnaars zijn:

  • Michelle Lotgering
  • Esther Erents

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel bij:

Bol.com

Of

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)