De nieuwe thriller van Liesbeth van Kempen, Verpest verschijnt deze maand.
Liesbeth is auteur van de maand januari op de website. In samenwerking met Uitgeverij De Fontein聽mogen wij 2 exemplaar van dit boek weggeven (waarvoor dank).

Waar gaat Verpest over?
Liesbeth van Kempen heeft met Verpest聽een thriller geschreven over de verstrekkende gevolgen van pesten.

Wanneer coach Barbara in Frankrijk een workshop verzorgt heeft ze al snel in de gaten dat de zeven deelnemers een gedeeld verleden hebben. De onderlinge sfeer is vijandig en ondanks Barbara’s verwoede pogingen komen ze niet nader tot elkaar. Wanneer gedurende de week steeds meer deelnemers verdwijnen wordt duidelijk dat het verleden de zeven in rap tempo en niet zonder gevaar inhaalt. In een race tegen de klok moet de waarheid achterhaald worden.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet het eerste boek van Liesbeth?

Stuur je antwoord voor 26聽januari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verpest’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 馃檪 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 馃檪

Succes!!!

One Comment to: Winactie: Auteur van de maand: Verpest – Liesbeth van Kempen GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)