Uitgedokterd

Onlangs verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Uitgedokterd van Antoinette Kalkman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Journaliste Eveline Johansen stelt een misstand aan de kaak als haar dochter na een verkeerde ziekenhuisingreep invalide wordt. Ze gaat tot het uiterste om de schuldigen ter verantwoording te roepen. Slaagt ze in haar missie of wordt de drang naar gerechtigheid haar fataal?

Over de auteur
Hoi! Ik ben Antoinette Kalkman. Uit het bouwjaar 1964. Moeder, ondernemer, marketeer en schrijver, in willekeurige volgorde. In mijn jeugd wilde ik journalist worden en volgde ik met enige regelmaat de debatten in de tweede kamer vanaf de publieke tribune. Na een aantal omzwervingen in de advocatuur, chemie en modebranche kwam ik ruim 20 jaar geleden per ongeluk terecht in de financiële sector. Daar heb ik twee bedrijven grootgebracht die ik recent heb verkocht. In de financiële wereld schreef ik veel columns in diverse vakbladen. In 2013 schreef ik Schuld & Boete, een jubileumboek met 19 geromantiseerde verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de financiële praktijk. Na diverse schrijfopleidingen gevolgd te hebben, waaronder de Schrijversacademie en de Masterclass van de Querido Academie ben ik in 2018 gestart met eigen schrijfopleiding op maat met Marelle Boersma. Binnen deze ThrillerAcademie hou ik me bezig met personal branding en boekmarketing.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Bonuszoon” van Antoinette Kalkman
  • 2. Waardoor was onze recensent op het verkeerde been gezet?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Uitgedokterd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: winactie: Uitgedokterd – Antoinette Kalkman GESLOTEN

  1. P. heijnen

    januari 7th, 2024

    Het uiterste inzendtijdstip is al voorbij. Het antwoord op de vragen blijven buiten mededinging. Geen ramp, ik had het boek graag gewonnen. Waarom? De multidisciplinaire kennis, kunde en ervaring die je hebt opgebouwd om als schrijver je boek in de markt te zetten. De combinatie van chemie, advocatuur, financieel en medisch is een mooie achtergrond voor diepgang en de mogelijkheid om ui niet verwachte invalshoeken de lezer op het verkeerde been te zetten. De titel is al heel geraffineerd. Zonder het boek te kennen heeft het boek al drie betekenissen. Kortom: je hebt mijn nieuwsgierigheid gewekt.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)