Dode hoek

Onlangs verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Dode hoek van M.W. Craven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Rechercheur Washington Poe wordt opgeroepen naar een aftands bordeel in Carlisle waar een man is doodgeslagen met een honkbalknuppel. Poe jaagt normaal echter op seriemoordenaars, en dit lijkt toch vooral een uit de hand gelopen ruzie tussen een pooier en zijn klant. Toch is er persoonlijk om Poe’s aanwezigheid gevraagd, door het soort mensen dat liever in de schaduw verblijft. Terwijl Poe en de sociaal onhandige programmeur Tilly Bradshaw dieper in de zaak duiken, worden ze geconfronteerd met vragen die ze niet kunnen beantwoorden: waarom klopt er niets aan het achtergrondverhaal van het slachtoffer terwijl dat eerder al compleet is doorgelicht? Waarom werd er een klein ornament achtergelaten op de plaats delict – en waarom heeft iemand van het onderzoeksteam het gestolen? En wat is de connectie met een perfect uitgevoerde bankoveral van drie jaar geleden, een overval waar niets werd gestolen…

Over de auteur
Mike Craven werkte als reclasseringsambtenaar en is nu fulltime schrijver. Zwarte zomer is de eerste vertaling van zijn serie rond rechercheur Washington Poe en zijn partner Tilly Bradshaw. De tv-rechten zijn al verkocht.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Dode hoek.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Dode hoek”?
  • 2. Hoe worden, volgens onze recensent, moeilijke onderwerpen in een ander daglicht gezet?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 mei 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dode hoek’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)