In februari verscheen de nieuwe thriller Dert13n van Steve Cavanagh bij Uitgeverij LS Amsterdam.
Namens de uitgever mogen wij 2 paperback exemplaren van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt Hollywoodster Robert Solomon aangeklaagd voor het vermoorden van zijn prachtige vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen.
Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is?

Over de auteur

Steve Cavanagh groeide op in Belfast voordat hij op zijn 18de naar Dublin vertrok om rechten te studeren. Momenteel is hij advocaat burgerrecht en schrijver. Zijn boeken verschijnen in meer dan 15 landen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat was het eindoordeel van Miriam over Dert13n van Steve Cavanagh?

Stuur je antwoord voor 25 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dertien’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)