Namens uitgeverij Unieboek | Het Spectrum mogen wij een exemplaar van Mortal Engines van Philip Reeve weggeven EN twee kaartjes voor de film die in december in de bioscopen te zien zal zijn, hoe tof is dat!! Unieboekspectrum, bedankt!

Wat moet je doen om op deze prijs kans te maken? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Welke bekende filmmaker heeft aan deze film meegewerkt? (De trailer kun je hier bekijken en het antwoord is daarin ook te vinden 😉 )

Je bent natuurlijk allang lid van onze Facebook-groep (zo niet, dan vinden we het gezellig als je erbij komt!) en stuur voor 3 november 2018 12.00 uur een mailtje met het antwoord, je naam en adresgegevens onder vermelding van (en dit is echt heel belangrijk) ‘Winactie Mortal Engines‘ naar info@thrillersandmore.com

Let op: de bioscoopkaarten gelden alleen in Nederland

(Klik hier voor ons privacybeleid)

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)