Dokters, Diva's en Driftbuien

Op 10 juni verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman Dokters, Diva’s en Driftbuien van Cynthia van de Velde. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sjoukje is haar leven in het saaie dorp meer dan zat. Wanneer haar vriend haar een huwelijksaanzoek doet, realiseert Sjoukje zich dat ze niets liever wil… dan hun relatie beëindigen. Halsoverkop vliegt ze naar Ibiza, waar ze aan de slag gaat als nanny. Haar nieuwe werkgever is niemand minder dan haar jeugdidool Stephen La Vender. Heel even lijkt het eilandleven perfect. Tot de driftbuien van de kinderen, belachelijke eisen van ouders en haar eigen lompheid tevoorschijn komen. Dat ze voor het laatste regelmatig bij de knappe dokter Jesse zit, vindt ze stiekem niet erg. Hij is slim, onweerstaanbaar en alles wat Sjoukje niet meer wil.

Over de auteur
Cynthia van de Velde (1989) is een Nederlandse auteur. Na jaren leidster te zijn geweest op een kinderdagverblijf, werkt zij sinds 2015 als gastouder. De inspiratie die zij daar opdoet, is aangedikt met de nodige drama, romantiek en veel fantasie. Samen vormen zij de basis van haar feelgoodreeks
over nanny Sjoukje, waarvan ‘Dokters, diva’s en driftbuien’ haar debuut bij Hamley zal zijn.

Lees hier het eerste hoofdstuk van ....

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heeft Cynthia Van De Velden orde in de chaos weten te scheppen en haar schrijversdroom op de rit gekregen? (Tip: lees hier meer over Cynthia)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dokters, Diva’s en Driftbuien‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)