Lang en gelukkig

Onlangs verscheen bij Uitgeverij De Fontein de nieuwe Young Adult van Kelly Oram, Lang en gelukkig, deel 2 in de Cinder & Ella-reeks. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Eindelijk hebben Cinder – echte naam Brian – en Ella elkaar gevonden! Maar al gauw dringt de buitenwereld zich op. Brian is de hotste auteur van Hollywood en iedereen wil alles over hem weten. Dat merkt ook Ella, die plotseling – met brandwonden en al – in de belangstelling staat. Daarbij komt dat haar familie de relatie afkeurt. Is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen? Of bestaat ‘lang en gelukkig’ alleen in sprookjes?

Over de auteur
Kelly Oram schreef haar eerste boek toen ze 15 was: een zwijmelverhaal over haar favoriete band The Backstreet Boys, waarmee haar familie haar nog steeds plaagt. Inmiddels heeft Kelly verschillende YA- en NA-boeken op haar naam staan.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe beschrijft Manon de schrijfstijl van Kelly Oram en hoeveel sterren gaf zij het 1e deel van Cinder & Ella? Tip: lees hier de recensie van Manon)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lang en gelukkig?’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)