Op 9 maart verschijnt de Young Adult Gebroken adem van Latoya Morris.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende Young Adult. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De 19-jarige Patrick gaat samen met zijn ouders en zijn zusje Judith met vakantie in Baltimore, Ierland, waar zijn tante een hotel runt. Hij heeft totaal geen plezier in de vakantie, totdat de mysterieuze Morgayne plots in het hotel opduikt. Hij valt meteen voor haar, maar zij lijkt onbereikbaar voor hem.

Ondertussen breekt er aan de zuidwestkust van Ierland grote chaos uit. Het weer slaat om, er spoelen zeedieren aan op de stranden. Terwijl de storm steeds heftiger wordt, zoekt Morgayne plots toenadering tot Patrick.

Hij geraakt al snel onder de invloed van haar charmes, maar wanneer hij ontdekt dat zij iets met het stormweer te maken heeft, begint hij te beseffen dat zij geen gewone jonge vrouw is. Maar is hij dan nog in staat om zichzelf te redden?

Over de auteur

De Nederlandse Latoya Morris is geboren en getogen in Sittard. Op haar 21ste verhuisde ze naar Den Haag. Met haar Limburgse en Duitse roots kent ze alles over lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid.
Latoya werkt als vertaler bij een vertaalbureau, maar heeft daarnaast ook veel tijd voor haar hobby’s, waarvan schrijven de grootste is. Daarnaast houdt ze ook van lezen, zingen, gitaar en keyboard spelen, koken, bakken, tekenen en schilderen. Ze heeft twee katten genaamd Ghibli en Daigho. Ook sport behoort tot haar interesses.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Vanuit welke talen vertaalt Latoya?

Stuur je antwoord voor 16 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gebroken adem’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)